In de media

 

dagblad-van-het-noorden

25 juni 2014

Een valse noot nemen we voor lief. Smartlappenband Diep Triest heeft het lijstje klaar. En wat voor één. In plaats van met de gehoopte zeven orkesten gaat de band op tournee met tien, mogelijk zelfs dertien, Drentse muziekgroepen. Zanger Leo Driessen is dolenthousiast. (PDF)

 

DasMooi 19 april 2014

DasMooi 19 april 2014

WESTERVELD – Muziekvereniging VCE Westerveld gaat een concert geven met de band DiepTriest tijdens de concerttour door Drenthe. De muziekvereniging reageerde op een oproep van DiepTriest waarin zij op zoek naar fanfare- en harmonieorkesten om mee te kunnen doen tijdens een concert met de band tijdens de tour die DiepTriest gaat maken in 2014 – 2015 door Drenthe. Uit de meer dan twintig orkesten die zich aanmeldden, selecteerde de band zeven orkesten, waaronder VCE Westerveld.

 

dagblad-van-het-noorden

07 maart 2014

Diep Triest overdonderd door animo Drentse fanfares. EMMEN/GRONINGEN – Zanger Theo Driessen van Diep Triest is overdonderd door het aantal Drentse orkesten dat met zijn smartlappenband wil optreden. Zeventien fanfare- en harmonieorkesten hebben zich gemeld voor de tournee in 2014/2015. Lees meer…

 

dagblad-van-het-noorden

25 februari 2014

Diep Triest zoekt Drentse fanfares om leed verder op te blazen. Theo Driessen, frontman van smartlappenband Diep Triest, zoekt Drentse fanfare- en harmonieorkesten. Hij wil samen met de muziekgezelschappen én zijn eigen band op tournee. De zanger van Diep Triest duikt in de wereld van de fanfares? Dit vraagt om uitleg.