OOG registratie (video)

Gepubliceerd op 28 nov. 2013

Postharmonie en Diep Triest samen op de bühne. Malle Babbe, bloed zweet en tranen en het land van Maas en Waal. Het is een kleine selectie uit de liedjes die komende zaterdag op een bijzonder concert ten gehore zullen worden gebracht door de smartlappen-formatie Diep Triest en de Gruno\’s Postharmonie.

Eemsbode248x100

28 oktober 2013

DiepTriest en In Corpore maken er een feestje van.
WAGENBORGEN – Het optreden van de smartlappenband DiepTriest en muziekvereniging In Corpore uit Wagenborgen is vrijdag een succes geworden. In een goed gevulde sporthal Weerland werd het een feestje, een avondje genieten van de bekende meezingers. Niet alleen het publiek, maar …

Westerkwartier_380x97

28 oktober 2013

Genieten in Doezum van ‘Oud-Hollands’ met Beatrix en Diep Triest
DOEZUM – Diep Triest en CMV Beatrix hebben zaterdag velen een genoeglijke Hollandse avond in sporthal De Leegens bezorgd. De Groningse smartlappenband Diep Triest is bezig met een fanfaretour door Groningen. Delfzijl en Middelstum zijn inmiddels aangedaan en zaterdag was Doezum aan de beurt.

Eemsbode248x100

27 januari 2013

Voorproefje DiepTriest en DHO in ‘t Lokaal in Delfzijl
DELFZIJL – Dat DiepTriest op 23 maart naar de Evenementenhal Delfzijl komt om met Harmonieorkest DHO een spetterend concert te geven, dat was zelfs de burgemeester van de havenstad al bekend. Hij kreeg immers het eerste kaartje voor het evenement overhandigd op Sinterklaas 2012.